Гаранция PDF Print E-mail

В нашите кабинети работим само с тествани от милиони хора по света методи и материали. Хигиената е един от най-важните елементи на обслужването за нас. Нашата основна цел е защитим здравето на нашите пациенти. Ние извършваме дезинфекция и стерилизация според стандартите на Световната здравна организация.

В медицината не е прието да се дават гаранции поради специфичните и индивидуални характеристики на всеки пациент и неговото здраве. Все пак детайл от нашата работа е стандартизиран и гарантиран.

 

1. Шест месеца гаранция за имплантант – ако в рамките на шест месеца имплантантът не се интегрира в костта, той се премества на друго място в костта – безплатно. Ако това е невъзможно се поставя нов имплантант с по-голям диаметър в същата костна ложа.

2. Една година технологична гаранция за металокерамика – ако в рамките на една година се счупи керамика, така че се оголи метал, това се счита за технологична грешка, допусната в зъботехническата лаборатория и съответната протезна конструкция се преработва безплатно.

3. Една година технологична гаранция за протези – ако в рамките на една година протезата се счупи, това се счита за технологична грешка, допусната в зъботехническата лаборатория и съответната протезна конструкция се преработва безплатно.

 
 
© 2018 „Медика 3”
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.