Имплантология
Гаранция PDF Print E-mail

В нашите кабинети работим само с тествани от милиони хора по света методи и материали. Хигиената е един от най-важните елементи на обслужването за нас. Нашата основна цел е защитим здравето на нашите пациенти. Ние извършваме дезинфекция и стерилизация според стандартите на Световната здравна организация.

Read more...
 
Как? PDF Print E-mail

Първо вземаме предвид исканията на пациента. След това създаваме въображаем модел на новия имидж. Моделът зависи от формата на лицето, възрастта на пациента и т.н. Ние променяме цвета, линията, разположението и формата на зъбите така, че да има баланс между тези четири индикатора.

Реконструкцията не е болезнена, тъй като използваме съвременни методи за обезболяване.

Read more...
 
Кога? PDF Print E-mail

По всяко време на годината…

Има различни форми на лицето и всички те са красиви. Във всеки случай през определен период от време обществото приема една или друга форма за модерна. Пациентът който не харесва формата на лицето си може да се подложи на това лечение за извайване на усмивката. Някой корекции могат да променят излъчването на пациента.


Например ако лицето ви е продълговато ние подреждаме зъбите по този начин, че формата и дължината им да създават илюзията, че лицето е овално. Дълги зъби, съпроводени от продълговато лице, го правят да изглежда по-дълго.

 
Къде? PDF Print E-mail

Точните адреси на стоматологичните кабинети:

 

Шумен:
ул. Цар Освободител 14, Стоматологичен филиал, кабинет 5


054 832 187
0896 865 375

 

Варна:
ул. Дръзки 9 (До Happy Моряшки бар)

052/630 254
0896 865 375

 
Какво? PDF Print E-mail

Ортопедичните стандарти, които ние предлагаме включват не само висококачествени материали, но също така се опитваме да подобрим и имиджа на пациента. Това е така наречената архитектура на усмивката – творчески подход, при който вземаме предвид не само самите зъби, но и тяхното подреждане в правилна редица. Нашата задача е да направим необходимото възстановяване, така че да изглеждат по-добре. Това може да означава три неща.

 

1. По-бели зъби.
2. С по-малко болести
3. Дори по-модерни.

 

След реконструкцията зъбите и лицето като цяло трябва да изглеждат по-добре. Главната задача в извайването на усмивката е мисълта, намерението за подобряване имиджа на пациента, не само зъбите.

 
Защо? PDF Print E-mail

Протезите и поставянето на зъбни мостове нямат само функционална страна, те имат и естетически аспекти. Зъбите са важни не само за дъвченето, но и за рационалното хранене на организма. Ортопедичното лечение не само осигурява правилна дъвкателна функция, но също така предпазва вашите собствени зъби от пародонтално заболяване. Дава ви един добър външен вид.

Read more...
 
Кой променя вашата усмивка? PDF Print E-mail

Д-р Тодорова, с нейния 20 годишен опит, може да ви даде шанс за нов живот. По-малко от седмица е достатъчно за ортопедично лечение, благодарение на доброто сътрудничество между зъболекарите и зъботехниците. Това ще промени живота ви към по-добро. Д-р Тодорова предлага на своите пациенти комбиниран подход към техните зъби, където здравите зъби и правилната им форма и дължина образуват една красива усмивка.

  
© 2018 „Медика 3”
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.